torsdag, januar 26, 2006

Hurra for Norge iDAG!! Del II

Nå er brevet sendt, brevet er trykket, og alle hjerter gleder seg!

Brevet finner du her!

Nå stikker jeg til Oslo på premiere til West side story! Hurra for Jorun!

22 Comments:

At 21:19, Anonymous Anonym said...

Denne siden fikk et kjempeløft etter NorgeiDag - og jeg får vel takke samme avis for at jeg nå skriver her! Og jeg er så enig med deg som det er mulig, bortsett fra at Jesus ikke er min venn - ikke engang bekjent. Uansett, setningen din; "Jeg vil jo selvfølgelig oppfordre alle mine venner som leser følgende aviser "norge i dag", "dagen" eller "magazinet" til å slutte med det øyeblikkelig." er jeg helt uenig i. Jeg går på en skole der denne avisen ligger til fri-lesning rett utenfor toalettet - og det er der NorgeiDag hører hjemme - på dass (det er jo en møkka avis). Men det er også viktig lesning, for hva skjer om statskirken går i oppløsning, jo da kommer disse folkene til å KANSKJE overta styringen i kirken. Så jeg synes du bør anbefale dine venner, om ikke de er veldig lette å påvirke, til å lese disse avisene. De blir nok ikke provosert over Dagbladet eller VG - men hvis de ikke blir provosert over NorgeiDag så er det rett og slett trist og farlig.....!!

 
At 22:19, Anonymous Anonym said...

jeg er så stolt av broren min asså!!!!
klem kes!!!

 
At 23:45, Anonymous Anonym said...

Det blir for dumt når Norge I Dag føler seg 'hetset'. De er spesialister på spydige formuleringer og å tråkke på andres føtter.

Bra innlegg!

 
At 03:16, Blogger Bottom Buzzer said...

Yeah! Fett at det sto noe vettugt i "Norge i Dag" for en gangs skyld. Kanskje du kan skrive fast for avisen? Hehe...

 
At 13:57, Anonymous Anonym said...

Hei Knut Anders!

Hvordan kan man være Jesu venn - eller ha Jesus som Herre i sitt liv - uten å tørre å stå for det Guds Ord sier? (Joh. 8:31)

Selv om at Jesus elsket personer, og lot Seg aldri påvirke av deres bakgrunn, var Han likevel helt klar hva synd angår. Her synes jeg kristne på samme måte må tørre å stå for det som er sant, men likevel være dyktige i å "skille person og sak" som det så pent heter.

Jesu elsker og aksepterer syndere, både deg og meg, men det betyr ikke at Han elsker og aksepterer synden i våre liv.

Og det er fordi Han elsker oss.

Kjære kristne - la oss få motet opp og TØRRE å stå for Guds Ord!
"Men hvorfor kaller dere Meg Herre, Herre, og gjør ikke det Jeg sier?" Luk. 6:46

Vennlig hilsen Elin V.

 
At 16:31, Blogger funky_uncle said...

Jesus listet ikke opp folks synder. Faktisk gikk han aldri mot folk med pekefingeren først i det hele tatt. Folk kom til ham HELT AV SEG SELV. De som trengte å settes på plass, ble satt på plass, og det var hovedsakelig snakk om SELVRETTFERDIGE personer.

Jesus måtte aldri løpe etter noen, men det gjør ofte kristne, og da ikke for å dele evangeliet, men for å prøve å gjøre folk mer moralske. Og folk flest så sine egne feil i lys av Jesu rettferdighet, ikke fordi han forklarte dem forskjellen på rett og galt. De bare så hvor god han var selv.

Ja, hvorfor gjør vi ikke slik Jesus sier? "Et nytt bud gir jeg dere - elsk hverandre!"

Homofile flest, f.eks, tenker ikke akkurat på de kristne som noen som elsker dem. Kristne er kjent for mye rart, men sjelden for kjærlighet, og desto oftere for moral. Det er tragisk.

En mann sa det slik: "hvorfor skal vi fylle helvete med moralske mennesker...?"

 
At 18:03, Blogger marie said...

elin valberg: bloggeren her snakker såvidt jeg ser aldri om hva som er synd eller ikke, han snakker om måter vi møter mennesker på. det er nok ikke så dumt å kunne stille litt spørsmålstegn til det "vi holder på med".. bidrar holdningene våre til at mennesker møter han som har dødd for at det ikke skal bli gjort forskjell på oss, han som er full av nåde og er hypp på å si at vi er bra nok selv på en grå mandag.jesus har bra planer for oss, han vil tilÅmed at vi skal forandre oss. men vi får starte med oss sjæl, sjekke hjerte vårt og møte mennesker - ikke spenne bein på ...

 
At 09:57, Anonymous Anonym said...

Av og til ligner dine uttalelser seg som enkelte politiske miljøer:"Vi er så tolerante, død over de intolerante!". "Jeg elsker alle, død over de som ikke gjør det". Sann kjærlighet viser seg i møte med uenighet. Og den har et mildt, men gjerne direkte ansikt..."Heller ikke jeg fordømmer deg- gå bort og synd ikke mere..." Gjenreisning- ny kurs---->

 
At 22:42, Anonymous Anonym said...

Det må jo bare være Guds vilje som har slått til her!!! tenk å få muligheten til å legge det leserinnlegget i DEN avisa a!!!

Amen!!!

 
At 19:06, Blogger liamfuglset said...

Wow... Det er bra å lese blogger ass. Kan ikke si annet enn at jeg rister litt på hodet og smilebånda trekker veldig mot himmelen. Stå på!

 
At 01:43, Anonymous Anonym said...

Kjære tid...
Kommer hjem etter 2uker i afrika og aner fred og ingen fare, så finner jeg dette!!! Verste er at jeg måtte jo le litt (eller mye!!) innimellom også... Men det her må vel definitivt være det beste som har skjedd den avisa der noen sinne..Fått litt fornuft i blekket de bruker altså! For noen fordomsfulle, provoserende og ødeleggende mennesker..........Snakk om å velge FOKUS!!!!! En må jo bare kikke opp mot himmelen, blunke hardt et par ganger, og håpe at det knut anders skriver kan påvirke noen av leserne i positiv retning...... Sier som andre søstra: STOLT av broren min nå!! Bare å fortsette å peise på!!!! Klem fra eldste lillesøster :)

 
At 13:48, Blogger David said...

"Med Bibelen i hånd og som Guds stedfortredere på jord har man tatt patent på troen, putta den inn i en boks og kalt den "kristendom", for deretter å sile de som tror på Han igjennom et filter av menneskeskapte lover og regler konstruert for å tilfredsstille vårt eget kjøtt og dermed kunne ta æren FRA korset og gi til oss selv slik at vi kan føle oss delaktige i vår egen frelse."

BEDRE KAN DET IKKE BESKRIVES, KNUT ANDERS!

Stå på! Og så vil jeg anbefale deg den helt nye boka til fattern, "Nå taler han fra himmelen!" Her beviser han hvordan mange av de som hele tiden hevder å "stå på Guds Ord" har gått glipp av selve HOVEDPOENGENE i hele boka.

 
At 03:31, Blogger Bottom Buzzer said...

Jeg tror jaggu jeg skal bestille den selv om jeg hater de digre haugene med kristne bøker som "alle" har...

 
At 12:35, Anonymous Anonym said...

HEIA KNUT.
Ved å reagere som avisen, i dette tifellet Norge i Dag gjør, beviser de at deres menneskesyn er nøyaktig slik du fremstiller det.. Som alltid klipper og limer de og får budskapet til å tale til sin fordel, helt uavhengig av om det har rot i sannheten eller ikke.
Et annet eksempel er hvordan de gutta takler oppstyret rundt Muhammedkarikaturen nå om dagen. De kan gjøre grove overtramp mot en hel kultur, selv om de vet at det er sterkt blasfemisk ovenfor muslimer,uten at de tar noen form for kritikk til seg.
Mens i saker der kristendom er involvert og noen tillater seg å mene noe annet enn holdningene Magazinet, Norge I Dag +++ står for, eksempelvis rare høye , pene menn fra Øverskreien skal de henges ut av avisene for et godt ord.

For å henge meg på den Mariannenske ordspillbølge:
Fundamentalistiske kristne, som feks Sæle og hans likesinnede er ikke verdt det gule i kvisa på samfunnets rompe.

MC

 
At 13:55, Anonymous Anonym said...

Det åpne brevet som du sendte til NID imponerer meg stort! Stå på!
Stolt av deg! Skfm

 
At 11:52, Blogger Elin Stillingen said...

Knut - det var svært klokt av deg å bruke tilsvarsretten på den måten du har gjort. Oppslaget til NiD som var utgangspunktet, det husker nok svært få etter å ha lest det. Ditt innlegg i NiD har tross alt noe å si oss, og de som har lest det vil husske det.

Stå på :-)

 
At 12:28, Blogger Ivar Kvistum said...

Hei, Knut Anders

Skarpt og velskrevet. Jeg føler meg i slekt med din måte å tenke på. Tror du kan ha interesse av å lese teksten "Jesus er ateist - et bekjennelsesskrift" på min egen blogg.

med vennlig hilsen
Ivar Kvistum

 
At 19:47, Anonymous Anonym said...

Håper du føler at du har hatt rett hele tida nå! I lys av dagens angrep på norske ambasader pga. karikaturtegningene offentliggjordt i magazzinet.
På vegne av alle dine venner; næ,næ,næ ,næ!!!

Marianne

 
At 21:04, Anonymous Anonym said...

Du driver med om dagen ettersom det er så stille fra deg? Var ikke dette en privat blogg egentlig? Men den står på hjemmesiden din. Tror du alle dine fans og andre leser Norge I Dag du a? Tror ikke jeg!

 
At 03:25, Blogger Bottom Buzzer said...

Yo! Fælt så stille det var her da! Hviler du på dine laubær? Jeg har forøvrig postet en av Muhammed-karikaturene nå, selv om jeg hudflettet Magazinet og Selbekk da de gjorde det. Hadde ønsket en kommentar fra en innsiktsfull fyr som deg. Rock!

 
At 09:04, Blogger KuleKnut said...

Har vært på ski om dagen, godt å være på fjellet! Da trenger jeg ikke bry meg om noe som helst av dette. Har sett bildene dine, men rettogslett ikke fulgt med godt nok til å uttale meg! Syns bare hele greia er super trist og burde vært unngått! Hater å ha SÅ rett...

 
At 20:39, Blogger Johs said...

Det er forresten ingen grunn til å tro at pressefolk skal ta hensyn til din melding (FORBUDT å stjele sitater) da det opphavsrettslig er helt lovlig: Bloggen din er offentlig publisert (ja, websider kvalifiserer til det).

Hvis du kun vil skrive privat for venner burde du hatt et passord (f.eks. MSN-space).

Forøvrig: God bless!

 

Legg inn en kommentar

<< Home